Popis nehnuteľnosti

Pliešovce, okr. Zvolen ponúkam na predaj trojizbový byt ktorý sa nachádza v murovanom 8 bytovom dome na 3. poschodí a je orientovaný na V-S-Z. Byt s výmerou 68,71 m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane dispozičného riešenia. Vyrovnanie podláh,  vodoinštalácia, elektroinštalácia (silnoprúd, slaboprúd), 3 stmievacie okruhy ovládané cez mobil alebo ovládač (obývačka, kúpeľňa, spálňa), murované jadro, stierky na sieťke na všetkých stenách, znižovanie stropov, predpríprava na klimatizáciu, nové podlahy, dlažby, obklady, radiátory, dvere, vchodové dvere ADLO 3. trieda bezpečnosti, zabezpečovací systém s možnosťou pripojenia na PCO-SBS, GSM. Obývačka dva svetelné okruhy, v izbách vyvedený slaboprúd (2xLAN, 1x koax) so skrytou montážou TV na stenu. V kuchyni zabudované spotrebiče (chladnička, mraznička, rúra na pečenie na chlieb/pizzu, mikrovlnka, umývačka, digestor) pracovná doska dub, granitové umývadlo, WC geberit s dávkovačom tabliet a vlastným umývadlom, kúpeľňa 2 svetelné okruhy smaltovaná vaňa KALDEWEI, podomietková batéria Hansgrohe a napúšťanie cez prepad, podlahové vykurovanie s dotykovým displejom, predpríprava na práčku a sušičku. K bytu patrí samostatný šatník a balkón s drevenou podlahou a sedením + vonkajšia zásuvka.
Byt sa predáva so zariadením (bez spotrebnej elektroniky a osobných vecí). Všetky popísané veci môžu byť vydokladované projektom, bločkom, faktúrou alebo fotodokumentáciou. Zariadenie je v záruke. K bytu prislúchajú 2 pivnice. Vysporiadaný je aj pozemok pod a za bytovkou. Platba je možná prevodom vlastných prostriedkov aj hypotekárnym úverom. Parkovanie je bezproblémové, priamo pred bytovkou.

Najvýhodnejšiu formu financovania tejto nehnuteľnosti Vám bezplatne pripraví spolupracujúci finančný poradca, ktorý zároveň zaistí administratívu v súčinnosti s Vami zvolenou bankou, zabezpečíme podklady pre znalca a samozrejme Vám zabezpečíme zavkladovanie záložných a kúpnych zmlúv na príslušnom katastrálnom úrade.

Informácie o tejto ponuke id: #597
3-izbový byt, Pliešovce, okr Zvolen [597]
Drahoslav Denkóci | Realitný maklér

Drahoslav Denkóci

Realitný maklér
Tel.:      +421 904 33 99 77
Tel.:      +421 905 33 99 77
Skype:  djdado2222
Email:   denkoci@1real.sk